Odakle počinje potraga za superhranom, poput sirovih bjelančevina i sirove mace u prahu?

Koji se sastojci nalaze u sirovom proteinu u prahu i sirovoj maci u prahu?

Sirovi protein je biljni prah. Potpuni je izvor 18 grama proteina. Maca prah (lepidium meyenii) dolazi iz Anda (Južna Amerika). Zabilježeno je da maca prah može povećati snagu, izdržljivost i libido. Postoje studije koje pokazuju dokaze da bi mogao ublažiti seksualnu disfunkciju. Dokazano je da maca prah povećava energiju, podiže razinu raspoloženja i smanjuje anksioznost.

Koje se prednosti mogu očekivati ​​primjenom dijete sa sirovim proteinima ili sirovim proteinskim prahom?

Proteini su neophodni za ljudsko tijelo. Proteini održavaju i zamjenjuju tjelesno tkivo za žive stanice. Ishrana koja uključuje proteinski prah može pomoći tijelu da probavi i apsorbira hranjive tvari. Kuhanje ima tendenciju denaturiranja enzima, iako se za one pojedince koji moraju “zagrijati” unos hrane, ako temperatura ostane ispod 104 do 118 stupnjeva, većina dobrobiti enzima može očuvati.

Smatra li se da se konzumiranje sirovih bjelančevina ili upotreba sirovih proteina u prahu detoksicira?

Svakako, zdrava hrana kao što su sirovi orašasti plodovi i sjemenke, proizvodi od soje, lisnato zeleno povrće, sirovi kakao i chia sjemenke, morske alge i cjelovite žitarice može detoksificirati ljudski sustav zamjenom uobičajene prehrane bogate mastima i zasićenim mastima mnogih pojedinaca zdravijim izborom. Zdravstvene prednosti tijela koje je detoksicirano ne mogu ostati nezapažene.

Gdje potrošač odlazi kupiti posebne proizvode kao što su sirovi proteinski prah ili sirova maka prah?

Internet je izvrstan izvor za pronalaženje posebnih proizvoda, poput maka praha, u specijaliziranim prodavaonicama superhrane. Pojedinac koji vodi računa o zdravlju može potražiti ove zdrave proizvode kako bi održao razinu proteina. Time se osigurava da se njihovom tijelu pomaže u svakodnevnom procesu zamjene tjelesnog tkiva.

Koju vrstu hrane treba uključiti u zdravu sirovu prehranu?

Popis je iscrpan o tome koje se namirnice mogu dodati. Namirnice poput orašastih plodova i sjemenki te dosta zelenog lisnatog povrća na dan ocijenjene su kao važne. Chia sjemenke, sirovi kakao, sušeno voće i orasi, masline, proizvodi od kokosa, gljive i cjelovite žitarice također su korisni u prehrani.

Kvalitetne trgovine sirovom hranom opskrbljivat će artikle poput sirove make u prahu. Potrošači koji pretražuju internetske trgovine specijalizirane za sirovu hranu trebali bi potražiti tvrtku koja nudi niz izvrsnih sirovih prehrambenih proizvoda, ali i tvrtku koja svojim cijenjenim kupcima jamči izvrsnu uslugu. Postoje studije koje pokazuju dokaze da bi to moglo ublažiti seksualnu disfunkciju. Dokazano je da maca prah povećava energiju, podiže razinu raspoloženja i smanjuje anksioznost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *